Huhtikuun ruokalista

14,00  sis alv 24%

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Huhtikuun kahden viikon ruokalista

 

Kuvaus:

Ruokalistat on suunniteltu kahdeksi viikoksi noin neljälle hengelle. Listoissa on reseptit helppoihin kotiruokiin, joihin on lisätty sesongin kasviksia. Ruokien valmistamiseen menee usein n. 30 min. Reseptit ovat yksinkertaisia. Yhden viikon lista pikaresepteineen mahtuu yhdelle A4-sivulle: esimerkiksi jos kastike sisältää paljon vaiheita tai raaka-aineita, lisuke on puolestaan yksinkertainen. Ruokalistat ovat monipuolisia.

Sesongissa olevien kasvisten hyödyntäminen on järkevää, sillä kasvis on silloin halvimmillaan, tuoreimmillaan ja parhaimmillaan. Talvella hyödynnetään paljon ulkomaisten sitrusten lisäksi kotimaisia varastokasviksia. Viikon ruokalista sisältää yhden hävikkiruokapäivän. Ruokalistoissa on normaalisti vähintään yksi kasvisruokapäivä ja yksi kalapäivä. Ruoka on kasvispainotteista, mutta lista on tehty sekasyöjille. Makumaailma on pääosin suomalainen, mutta toki kansainvälisiä vaikutteita on toisinaan.

Tämän kuukauden ruokalistat sisältävät sesongin kasviksista mm. tankoparsaa ja punakaalia. Sesongin kasviksia voidaan käyttää useammassa ruoassa, sillä ensi kuussa sesongissa ovat osittain eri raaka-aineet. Huhtikuun ruokalistasta yksi omista lemppareistani ovat nokkosletut.

Tässä linkki postaukseen, jossa kerrotaan tarkemmin, mitä kaikkea listojen tekemisessä on huomioitu: Ruokalistojen rakentaminen ja tässä postauksessa olen vastannut kysymyksiin listoista https://ruokalistablogi.fi/qa-ruokalistoista/.

 

Listojen sisältö:

1. sivu
  • viikon ruokalista (7 arkiruokaa)
  • pikareseptit kyseisiin ruokiin
2. sivu
  • kauppalista 1. viikon ruokiin
3. sivu
  • toisen viikon ruokalista (7 arkiruokaa)
  • pikareseptit kyseisiin ruokiin
4. sivu
  • kauppalista 2. viikon ruokiin
5. sivu alkaen
  • vinkkejä mm. vaihtoehtoisiin raaka-aineisiin tai valmistusmenetelmiin sekä säilöntään

Huhtikuun ruokalista
Huhtikuun ruokalistan raaka-aineita ovat mm. parsa ja punakaali.

 

Miksi kannattaa ostaa huhtikuun ruokalista?

  • Saat valmiiksi mietityt kokonaisuudet
  • Saat monipuolisuutta ruokavalioosi: joka ruoka on erilainen (vuodessa 168 eri ruokaa ja iltapalaa)
  • Saat valmiit kauppalistat
  • Saat vinkkejä ylimääräisten raaka-aineiden säilöntään
  • Reseptit ovat helppoja
  • Resepteistä ei löydy liian montaa raaka-ainetta, jotta ne ovat yksinkertaisia valmistaa
  • Säästät rahaa hyvällä ruokasuunnittelulla
  • Kotimaisuusaste on mahdollista toteuttaa hyvin suurella prosentilla
  • Vastuullisuutta on mietitty raaka-aine- ja reseptivalinnoissa
  • Kasvisten määrä on suuri, vaikka lista on sekasyöjille
  • Tutustut mahdollisesti uusiin raaka-aineisiin tai niiden käyttötapoihin
  • Löydät vanhoja, perinteisempiä ruokia uudelleen
  • Opit mahdollisesti uusia asioita säilönnästä
  • Tuet suomalaista pienyrittäjää
  • Näet viikon pikareseptit kerralla yhdeltä sivulta
  • Ruokahävikki on huomioitu: hävikkiruokapäivä, säilöntävinkit, pakkauskoot
  • Saat keskittyä muihin asioihin, kun ruokasuunnittelu on ulkoistettu

 

Tämän kuun muut tuotteet:

  1. Iltapalalista (14 iltapalaa)
  2. Ruoka- ja iltapalalista (14 yhteensopivaa ruokaa ja iltapalaa)

Ruokalista ladataan pdf-muodossa käyttämääsi laitteeseen kerran kolmen päivän sisällä. (Huom. tiedoston avaaminen lasketaan tässä lataamiseksi. Jos haluat tallentaa listan tietokoneelle, kannattaa ostaa tietokoneella ja valita ”Tallenna tiedosto”.)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huhtikuun ruokalista”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa Ruokalistablogia!