Helmikuun ruokalista

14,00  sis alv 24%

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Helmikuun kahden viikon ruokalista

 

Kuvaus:

Hemikuun ruokalista on suunniteltu kahdeksi viikoksi noin neljälle hengelle. Listoissa on reseptit helppoihin kotiruokiin, joihin on lisätty joitakin sesongin kasviksia. Ruokien valmistamiseen menee usein n. 30 min. Reseptit ovat yksinkertaisia, sillä yhden viikon lista pikaresepteineen mahtuu yhdelle A4-sivulle: esimerkiksi jos kastike sisältää paljon vaiheita tai raaka-aineita, lisuke on puolestaan yksinkertainen. Ruokalistat ovat monipuolisia.

Joka kuukaudelle on oma ruokalistansa, sillä sesongissa olevien kasvisten hyödyntäminen on järkevää, sillä kasvis on silloin halvimmillaan, tuoreimmillaan ja parhaimmillaan. Talvella hyödynnetään paljon ulkomaisten sitrusten lisäksi kotimaisia varastokasviksia. Viikon ruokalista sisältää yhden jämäruokapäivän. Ruokalistoissa on normaalisti vähintään yksi kasvisruokapäivä ja yksi kalapäivä, mutta lista on tehty sekasyöjille.

Helmikuun ruokalistat sisältävät sesongin kasviksista mm. fenkolia, juuriselleriä ja sharonia. Sesongin kasviksia voidaan käyttää useammassa ruoassa, sillä maaliskuussa sesongissa ovat osittain eri raaka-aineet. Helmikuun ruokalistasta yksi omista lemppareistani on seesamibroileri, riisi ja kanelimajoneesi.

Tässä linkki postaukseen, jossa kerrotaan tarkemmin, mitä kaikkea listojen tekemisessä on huomioitu: Ruokalistojen rakentaminen.

 

Listojen sisältö:

1. sivu
  • viikon ruokalista (7 arkiruokaa)
  • pikareseptit kyseisiin ruokiin
2. sivu
  • kauppalista 1. viikon ruokiin
3. sivu
  • toisen viikon ruokalista (7 arkiruokaa)
  • pikareseptit kyseisiin ruokiin
4. sivu
  • kauppalista 2. viikon ruokiin
5. sivu alkaen
  • vinkkejä mm. vaihtoehtoisiin raaka-aineisiin tai valmistusmenetelmiin sekä säilöntään

 

Helmikuun ruokalista
Helmikuun ruokalistoissa on hyödynnetty mm. fenkolia ja juuriselleriä.

Miksi ostaisit helmikuun ruokalistan?

  • Saat valmiiksi mietityt kokonaisuudet
  • Saat monipuolisuutta ruokavalioosi: joka ruoka on erilainen (vuodessa 168 eri ruokaa ja iltapalaa)
  • Saat valmiit kauppalistat
  • Saat vinkkejä ylimääräisten raaka-aineiden säilöntään
  • Reseptit ovat helppoja
  • Resepteistä ei löydy liian montaa raaka-ainetta, jotta ne ovat yksinkertaisia valmistaa
  • Säästät rahaa hyvällä ruokasuunnittelulla
  • Kotimaisuusaste on mahdollista toteuttaa hyvin suurella prosentilla
  • Vastuullisuutta on mietitty raaka-aine- ja reseptivalinnoissa
  • Kasvisten määrä on suuri, vaikka lista on sekasyöjille
  • Tutustut mahdollisesti uusiin raaka-aineisiin tai niiden käyttötapoihin
  • Löydät vanhoja, perinteisempiä ruokia uudelleen
  • Opit mahdollisesti uusia asioita säilönnästä
  • Tuet suomalaista pienyrittäjää
  • Näet viikon pikareseptit kerralla yhdeltä sivulta
  • Ruokahävikki on huomioitu: jämäruokapäivä, säilöntävinkit, pakkauskoot
  • Saat keskittyä muihin asioihin, kun ruokasuunnittelu on ulkoistettu

 

Muut tuotteet:

  1. Iltapalalista (14 iltapalaa)
  2. Ruoka- ja iltapalalista (14 yhteensopivaa ruokaa ja iltapalaa)

Helmikuun ruokalista ladataan pdf-muodossa käyttämääsi laitteeseen kerran kolmen päivän sisällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Helmikuun ruokalista”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa Ruokalistablogia!