Helmikuun iltapala- ja ruokalista

19,00  sis alv 24%

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Helmikuun kahden viikon iltapala- ja ruokalista

 

Kuvaus:

Helmikuun iltapala- ja ruokalista on suunniteltu kahdeksi viikoksi noin neljälle hengelle. Listoissa on reseptit helppoihin iltapaloihin ja kotiruokiin. Ruokien valmistamiseen menee usein n. 30 min, iltapaloihin n. 15 min. Reseptit ovat yksinkertaisia. Yhden viikon lista pikaresepteineen mahtuu yhdelle A4-sivulle: esimerkiksi jos kastike sisältää paljon vaiheita tai raaka-aineita, lisuke on puolestaan yksinkertainen. Ruokalistat ovat monipuolisia. Samaa listaa voi käyttää kahdesti kuukauden aikana.

Sesongissa olevia kasviksia kannattaa hyödyntää, koska ne ovat silloin halvimmillaan, tuoreimmillaan ja parhaimmillaan. Talvella hyödynnetään paljon ulkomaisten sitrusten lisäksi kotimaisia varastokasviksia. Viikon ruokalista sisältää yhden jämäruokapäivän, jolla on tarkoitus kannustaa ruokahävikin vähentämiseen. Ruokalistoissa on normaalisti yksi kasvisruokapäivä ja yksi kalapäivä, mutta lista on tehty sekasyöjille.

Helmikuun iltapala- ja ruokalistat sisältävät sesongissa kasviksista mm. fenkolia, juuriselleriä, veriappelsiinia ja sharonia. Sesongin kasviksia käytetään useammassa ruoassa, sillä maaliskuussa sesongissa ovat osittain eri raaka-aineet. Helmikuun ruokalistasta oma lempparini on varmaankin seesamibroileri, riisi ja kanelimajoneesi ja iltapalalistasta laskiaispullat.

Tässä linkki postaukseen, jossa kerrotaan tarkemmin, mitä kaikkea listojen tekemisessä on huomioitu: Ruokalistojen rakentaminen.

Listojen sisältö:

1. sivu
  • viikon ruokalista (7 arkiruokaa)
  • pikareseptit
2. sivu
  • viikon iltapalalista (7 iltapalaa)
  • pikareseptit
3. sivu
  • kauppalista 1. viikon ruokiin ja iltapaloihin
4. sivu
  • toisen viikon ruokalista (7 arkiruokaa)
  • pikareseptit
5. sivu
  • toisen viikon iltapalalista (7 iltapalaa)
  • pikareseptit
6. sivu
  • kauppalista 2. viikon ruokiin ja iltapaloihin
7. sivu alkaen
  • vinkkejä mm. vaihtoehtoisiin raaka-aineisiin tai valmistusmenetelmiin sekä säilöntään

 

Helmikuun iltapala- ja ruokalistat
Helmikuussa syödään mm. fenkolia, juuriselleriä, sharonia ja veriappelsiineja.

Miksi ostaa helmikuun iltapala- ja ruokalista?

  • Saat valmiiksi mietityt kokonaisuudet
  • Saat monipuolisuutta ruokavalioosi: joka ruoka on erilainen (vuodessa 168 eri ruokaa ja iltapalaa)
  • Saat valmiit kauppalistat
  • Saat vinkkejä ylimääräisten raaka-aineiden säilöntään
  • Reseptit ovat helppoja
  • Resepteistä ei löydy liian montaa raaka-ainetta, jotta ne ovat yksinkertaisia valmistaa
  • Säästät rahaa hyvällä ruokasuunnittelulla
  • Kotimaisuusaste on mahdollista toteuttaa hyvin suurella prosentilla
  • Vastuullisuutta on mietitty raaka-aine- ja reseptivalinnoissa
  • Kasvisten määrä on suuri, vaikka lista on sekasyöjille
  • Tutustut mahdollisesti uusiin raaka-aineisiin tai niiden käyttötapoihin
  • Löydät vanhoja, perinteisempiä ruokia uudelleen
  • Opit mahdollisesti uusia asioita säilönnästä
  • Tuet suomalaista pienyrittäjää
  • Näet viikon pikareseptit kerralla yhdeltä sivulta
  • Ruokahävikki on huomioitu: jämäruokapäivä, säilöntävinkit, pakkauskoot
  • Saat keskittyä muihin asioihin, kun ruokasuunnittelu on ulkoistettu

 

Muut tuotteet:

  1. Ruokalista (14 ruokaa)
  2. Iltapalalista (14 iltapalaa)

_______________________________________________________________________________________

Helmikuun iltapala- ja ruokalista ladataan pdf-muodossa käyttämääsi laitteeseen kerran kolmen päivän sisällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Helmikuun iltapala- ja ruokalista”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa Ruokalistablogia!